Η Ιστορία Μας

Ο Πλάστης γεννήθηκε μέσα απ’ το μεράκι ενός ανθρώπου για δουλειά και πίστη στην ποιότητα των καλύτερων υλικών.

Ήταν τέτοια η αφοσίωσή του στην ποιότητα, που πρώτος στην μικρή κοινωνία της Καρδίτσας παρασκεύασε Τυρόπιτα με πραγματική Φέτα. Ο Πλάστης δεν γνωρίζει τυριά τύπου γκίζα κ.λπ. Έβαλε ένα στοίχημα, πως με την ποιότητα, τις αγνότερες πρώτες ύλες, θα κέρδιζε το απαιτητικό κοινό της Καρδίτσας.

Πάνω από 30 χρόνια τώρα, ο Πλάστης το αποδεικνύει έμπρακτα πως αυτό το στοίχημα το κερδίζει καθημερινά. Από τον Απρίλιο 2012 υπό νέα διεύθυνση συνεχίζει με το ίδιο ακατάπαυστο μεράκι να παρασκευάζει τις καλύτερες πίτες της πόλης.

Οι Αξίες Μας

Οι άνθρωποι του Πλάστη

Παρακολουθώντας τη φύση, διαπιστώνει κανείς ότι κινείται με μέτρο, δημιουργεί με ήθος και σύνεση, είναι οικονόμος και η ομορφιά της βρίσκεται στην απλότητα. Εμπνεόμενοι από αυτές τις αρχές, ο Πλάστης δημιουργεί απολαυστικές λιχουδιές, που κερδίζουν καθημερινά την εμπιστοσύνη του κόσμου και προσφέρει πίτες με ήθος…

Σωτήρης Γ. Παρασκευάς

Πείρα και γνώση

Δεκαοκτώ χρόνια μεράκι, δεκαοχτώ χρόνια προσήλωση σε ένα και μοναδικό σκοπό, η απόλυτη γευστική ικανοποίηση των φίλων του Πλάστη.

Στην προσπάθεια αυτή αντί να δημιουργήσουμε το δικό μας μανιφέστο, παραθέτω το μανιφέστο της Holstee.

Αυτή είναι η ζωή σου. Κάνε αυτό που αγαπάς, και κάνε το συχνά. Αν δε σου αρέσει κάτι, άλλαξέ το. Αν δε σου αρέσει η δουλειά σου, παραιτήσου. Αν δεν έχεις αρκετό χρόνο, σταμάτα να παρακολουθείς τηλεόραση. Εάν αναζητάς τον έρωτα της ζωής σου, σταμάτα· θα σε περιμένουν όταν ξεκινήσεις να κάνεις πράγματα που αγαπάς. Σταμάτα να υπεραναλύεις, η ζωή είναι απλή. Όλα τα συναισθήματα είναι όμορφα. Όταν τρως, να εκτιμάς κάθε μπουκιά. Άνοιξε το μυαλό σου, τα χέρια, και την καρδιά σε νέα πράγματα και ανθρώπους, είμαστε ενωμένοι μέσα στις διαφορές μας. Ρώτα το επόμενο άτομο που θα δεις ποιο είναι το πάθος του, μοίρασε μαζί τους το δικό σου εμπνευσμένο όνειρο. Ταξίδευε συχνά· Το να χάνεσαι θα σε βοηθήσει να βρεις τον εαυτό σου. Κάποιες ευκαιρίες έρχονται μόνο μια φορά, άρπαξέ τις. Η ζωή αφορά στους ανθρώπους που γνωρίζεις, και τα πράγματα που δημιουργείς μαζί τους.

Γι΄αυτό βγες έξω και ξεκίνα να δημιουργείς.

Η ζωή είναι μικρή.

Ζήσε το όνειρό σου και φόρα το πάθος σου.

Αλληλεγγύη - Χορηγείες

Ο Πλάστης γνωρίζοντας ότι ακομα και η μικρότερη βοήθεια μπορεί να είναι μεγάλη σε κάποιον που έχει φτάσει στο σημείο να πεινάει, αναλαμβάνει δράση!

Οι πίτες μας δεν πάνε ποτέ χαμένες. Ο Πλάστης φροντίζει να μοιράζει πίτες στο τέλος της ημέρας σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Search

We offer something different to local and foreign patrons and ensure you enjoy a memorable food experience every time.